Vores historie

Bindslev hotel & Restaurant

Stay with our us

Vores historie

Bindslev hotel er en lille perle som ligger tæt på Vesterhavet og nogle af Danmarks bedste strande. Når du besøger det lille hyggelige hotel får man oplevelsen af Nostalgi og Charme.

Hotellet var oprindelig byens skole. I 1920 blev skolen solgt til et andelsselskab, der etablerede Bindslev Hotel på samme plads, hvor hotellet ligger i dag.

I takt med at Bindslev by voksede, fik hotellet brug for mere plads, og i starten af krigsårene blev den nuværende hovedbygning opført. I 1999 fulgte så endnu en udvidelse med byggeriet af den nuværende restaurant – i daglig tale kaldet krostuen, der oser af hygge og god mad.

Oprindelig blev hotellet drevet som et afholdshotel, hvilket fortsatte helt frem til 1963, hvor spiritusbevillingen blev søgt, så gæster for første gang kunne nyde både vin, øl og en dram.

Hotellet har mange år på bagen, men der er løbende sket forbedringer som med byggeriet af krostuen. Senest er hotellets store festsal blevet renoveret, så den fremstår flot og lys om kranset af hvide paneler på væggene.

Image placeholder