Buffeter

Buffeter


 
Buffet nr. 1
2 slags sild m. karrysalat.
Fiskefilet m. remoulade og citron.
Lun leverpostej m. champignons, bacon og rødbeder.
Frikadeller m. rødkål og surt.
Mørbradbøf m. bløde løg.
Brieost m. druer.






kr. 143 pr. person
Buffet nr . 2
Dampet torsk anrettet på salatbund og pyntet m. rejer.
Hertil hjemmerørt urtedressing.
Røget italiensk skinke m. melon.
Kyllingebryst svøbt i bacon m. græske kartofler.
Krydderstegt kamsteg m. grøn salat og dressing.
2 slags ost m. druer.






kr. 165 pr. person
Buffet nr. 3
Røget dyrekølle m. flødepeberrod tilsmagt m. tyttebær.
Citrusmarineret laks på salatbund pyntet m. rejer.
Hertil kold krydderurtesauce.
Kalveinderlår stegt med krydderier. Hertil pestokartofler.
Svinekam m. gorgonzola og bacon.
Hertil blandet salat og hjemmerørt dressing.
Chokoladekage m. råmarinerede bær.
2 slags ost m. druer.








kr. 199 pr. person
Buffet nr. 4
Tapasfad m. forskellige pølser, oliven, hvidløg og
marinerede artiskokker.
Fiskesymfoni bestående af dampet hvidfisk, rejer, røget
lakserose samt urtecreme.
Helstegt svinemørbrad svøbt i røget italiensk skinke.
Hertil salatfad og dressing.
Oksefilet marineret m. hvidløg og rosmarin.
Hertil små ristede kartofler og bagte rodfrugter.
Nødderoulade m. nougatcreme og råmarinerede bær.
Ostefad m. frisk frugt.










kr. 249 pr. person
Alle buffeter min. 10 personer / Brød og smør pr. person 15 kr.