Festmenuer


 
Menu nr. 1
Velkomstdrink:

Forret:


Stegeret:



Dessert:




Natmad:

 

Mousserende vin.

Butterdejsskal m. høns i asparges.
Hertil husets hvidvin.

Svinekam stegt som vildt m. 2 slags grøntsager, surt, sødt,
waldorfsalat, hvide kartofler og vildtflødesauce.
Hertil husets rødvin.

Isrand m. daim og grand marnier-marineret frugt.
Hertil dessertvin.

Kaffe og småkager.

Aspargessuppe m. kødboller og flutes.
 
kr. 485 pr. person















 
Menu nr. 2
Velkomstdrink:

Forret:



Stegeret:



Dessert:





Natmad:

 

Mousserende vin.

Dampet torsk m. pestopanade på bund af sprøde salater.
Serveres med rejer, krydderurtedressing samt flytes.
Hertil husets hvidvin.

Gammeldags kalvesteg m. bønner, gulerødder, glaserede
perleløg, sødt, surt, hvide kartofler og flødeskysauce.
Hertil husets rødvin.

Hjemmelavet is m. chokolade og marcipan. Hertil serveres
råmarinerede kirsebær.
Hertil dessertvin.

Kaffe og kransekager.

Hot dogs
 
kr. 565 pr. person
 
Menu nr. 3
Velkomstdrink:

Forret:



Mellemret:

Stegeret:



Dessert:




Natmad:



 

Mousserende vin.

Fiskesymfoni: 3 slags fisk samt skaldyr, sprøde salater og
dressing. Serveres m. flutes og smør.
Hertil husets hvidvin.

Limegranité

Helstegt kalvemørbrad m. årstidens grøntsager, rosmarinkartofler
og skovsvampesauce
Hertil husets rødvin

Desserttallerken bestående af kage, is og frisk frugt.
Hertil dessertvin.

Kaffe og kransekagekonfekt.

Pølsebord, 6 forskellige slags pålæg samt lun leverpostej
bacon og champignons. Hertil forskelligt groft brød og smør.

 
kr. 698 pr. person
 

 

 

 

 


Bemærk
Udbringning af mad i 9881-området:           kr. 100,-
Udbringning af mad udenfor 9881-området: kr. 150,-

Alle festmenuer er inklusive øl, vand og vin under hele middagen.
Bestillinger er på min. 10 couverter både i og ud af huset.
Prisen er inklusive borddækning og blomsterdekorationer - ligesom lokaleleje og rengøring
ikke koster ekstra.
Der tages forbehold for trykfejl og pris- og afgiftsændringer (februar 2016)